تاثیر گردو در کاهش خطرات دیابت

تاثیر گردو در کاهش خطرات دیابت

نتایج یک پژوهش جدید نشانی می دهد که خوردن یک مشت گردو در روز می تواند به افرادی که با خطر دیابت روبه رو هستند، کمک کند.
به گزارش ایرنا از رویترز، پزشکان و پژوهشگران دانشگاه ییل آمریکا، تحقیقی را بر روی 31 مرد و 81 زن از 25 تا 75 ساله انجام دادند و به غذای روزانه آنها 14 عدد گردو )حدود 56 گرم( برای مدت شش ماه اضافه کردند که بهبود در کار رگ های خونی و کاهش کلسترول بد را که می تواند به انعقاد خون و حملات قلبی منجر شود را نشان داد.
براساس این تحقیق گردو که در اسیدهای چرب و مواد دیگری مانند فولیت و ویتامین «ای » غنی است با وجود داشتن کالری بالا، موجب افزایش وزن مصرف کنندگان نشد.
به گفته یکی از پژوهشگران طرح، افزودن گردو به غذا موجب افزایش کیفیت آن و سامت کلی بدن و به ویژه کاردیو متابولیک خواهد شد، بدون اینکه اضافه وزن در افراد ایجاد شود زیرا گردو خاصیت سیرکنندگی دارد و به نظر می رسد کالری های دیگر را کنار می زند و برای خودش جا باز می کند.
با این حال، در جریان مطالعه معلوم شد گردو در پائین آوردن فشار خون بالا و قند، دو عامل دیگر خطر ابتلا به دیابت، موثر نیست.


لینک کوتاه مطلب: https://shafaa.ir/iHXgt

نظرات شما

با توجه به عدم تامین کالا توسط شرکت های تولید کننده لطفا قبل از هر گونه سفارش تماس بگیرید.
X
قالب ووکامرس